CURSURI

cum sa inveti
În spațiul virtual online și offline se pot identifica foarte multe cursuri.
Un curs este un mod de învățare teoretică și practică format din mai multe lecții, care ajută la acumularea de cunoștințe și informații și dezvoltarea abilităților.
Relația formator-cursant trebuie să fie una foarte relaxantă și cooperantă pentru a oferi rezultatele așteptate.
Un curs de formare trebuie sa fie bine structurat și bine organizat, să aibă o tematică interesantă, complexă foarte utilă și necesară, informațiile primite să te poată ghida în organizarea și desfășurarea activității pe care o desfășori.

Cursuri de calificare şi recalificare

Prin activitatea de formare profesională, cursuri de calificare și recalificare  se realizează diversificarea și creșterea  competențele profesionale, prin calificarea/recalificarea persoanelor ce fac parte din anumite grupurile vulnerabile, și nu numai,  în vederea reintegrării acestora în comunitate și pe piață forței de muncă. Cursuri de calificare sunt acreditate de către Autoritatea Națională de Calificări (ANC).

Acestea cursuri se adresează următoarelor categorii de persoane: barbați ți femei, tineri care au ca obiectiv dezvoltarea acestora și învățarea continuă, pentru accesul mai facil pe piața muncii.

Alături de cursuri de calificare si recalificare, mai pot fi cursuri de inițiere, cursuri de perfecționare, cursuri de specializare, workshopuri(ateliere), seminarii offline si online (webinarii), conferinte etc.

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați!

Daca doresti sa descoperi  cum sa inveti mai usor si sa economisesti timpul tau pretios atunci cand inveti,

cursul CUM SĂ ÎNVEȚI MAI UȘOR este solutia pentru tine.

cum sa inveti mai usor De ce? Pentru ca cele 36 de lectii, au structurate tehnici si metode care te ajuta sa ti dezvolti stiluri si moduri diferite de invatare. Plecand de la alimentatie, cum sa transformi amanarea in actiune  si pana la ce fel de muzica sa asculti atunci cand inveti ai sa parcurgi in fiecare lectie tehnici si metode practice care te ajuta sa devii  usor si repede expert in orice domeniu doresti.

PROFITĂ ACUM DE ACEASTĂ OFERTĂ LIMITATĂ si cu doar 97 LEI poti sa descoperi

cum sa inveti mai usor.

Pentru informatii  si detalii suplimentare contactati-ne la email: ecursurionline@gmail.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.