LECȚII

“Școala cea mai bună este aceea în care înveți, înainte de toate, CUM să înveți“.

                                                                                                                                               Nicolae Iorga

cum sa inveti

 

Termenul lectie vine din latinescul lectio, derivat din legere  care însemnă a citi cu glas tare un manuscris important, a audia, a lectura, a medita.

Lecția este o formă de organizare și desfășurare a activității instructiv educative, a muncii didactice  prin care se transmit celor prezenți anumite cunoștințe într-o unitate de timp precis determinată.

O lecție este determinată de un interval de timp (în cele mai multe cazuri 1 oră sau 50 de minute cu pauza de 10 minute sau 15 minute) depinde de situație și complexitatea lecției.

În funcție de numărul participanților şi relaţia de lucru ce se stabileşte între cel educat şi cel care educă, activităţile didactice pot fi:
• frontale (lecţia, seminarul, activitatea de laborator, vizita, excursia, activitatea în cabinete pe specialităţi, vizionarea de spectacole sau conferinţe, prezentări tehnice etc.);
• de grup (consultaţii, meditaţii cu scop de recuperare, experimente cu caracter de cercetare ştiinţifică, cercul de elevi, întâlniri cu specialiştii, concursuri, redactarea revistelor, dezbateri, serate literare, sesiuni de comunicări etc.);
• individuale (munca independentă şi studiul individual, rezolvarea de exerciţii, rezolvarea independentă de probleme, instruirea programată, instruirea asistată de calculator, elaborarea de compuneri, elaborarea de proiecte, lucrări practice independente, pregătirea şi susţinerea unor comunicări, pregătirea şi susţinerea unor examene, elaborarea de material didactic sau întreţinerea lui etc.).
Lecţiile nu pot acoperi în întregime aspectele de conţinut sau de deprinderi vizate. Ele răspund unor performanţe minimale. Performanţa se obţine prin activităţi complementare, care se pot desfăşura în şcoală, dar în afara orelor alocate disciplinei.

Un anumit număr de lecții pot forma un curs de un anumit nivel (de inițiere, de perfecționare, de specializare sau de calificare).

Daca doresti sa descoperi  cum sa inveti mai usor si sa economisesti timpul tau pretios atunci cand inveti,

cursul CUM SĂ ÎNVEȚI MAI UȘOR este solutia pentru tine.

cum sa inveti mai usor De ce? Pentru ca cele 36 de lectii, au structurate tehnici si metode care te ajuta sa ti dezvolti stiluri si moduri diferite de invatare. Plecand de la alimentatie, cum sa transformi amanarea in actiune  si pana la ce fel de muzica sa asculti atunci cand inveti ai sa parcurgi in fiecare lectie tehnici si metode practice care te ajuta sa devii  usor si repede expert in orice domeniu doresti.

PROFITĂ ACUM DE ACEASTĂ OFERTĂ LIMITATĂ si cu doar 97 LEI poti sa descoperi

cum sa inveti mai usor.

Pentru informatii  si detalii suplimentare contactati-ne la email: ecursurionline@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.