DEZVOLTAREA CARIEREI

cum sa inveti cariere

O carieră de succes nu se referă exclusiv la statutul oferit de postul respectiv și nici de câștigurile materiale în bani sau alte valori. Trebuie să fim convinși că  avem o carieră de succes atunci când resimțim plăcere, atunci când ne folosim de talente, atunci când motivațiile și idealurile sunt în concordanță cu activitățile profesionale zilnice.

Primul pas în procesul „obținerii” unei cariere de succes ar trebui să fie analiza atentă și profundă a acelor lucruri care ne fac într-adevăr plăcere, a descoperirii acelor arii profesionale care sunt compatibile cu interesele, motivațiile și talentele de care dispunem.

Cum ar fi însă dacă ar exista un instrument cu ajutorul căruia tinerii să poata fi ghidați în acest proces de auto-analiza?

Cum ar fi dacă profesorii ar cunoaște adevăratele motivații ale elevilor sau studenților pentru anumite materii?

Cum ar fi dacă părinții ar ști către ce arie profesională este preponderant inclinat copilul lor?

Într-adevăr, pe baza unui astfel de ghid, decizia pentru o anumită arie profesională ar fi mult mai fundamentată, deoarece, înainte de orice alte mituri, aceasta decizie ar porni din interiorul fiecărei persoane. Acest tip de decizii sunt cele care aduc adevăratele satisfacții în muncă. Atunci când motivațiile noastre sunt cele care „dictează” alegerile profesionale, cu siguranță vom avea mult mai multe șanse de a construi acea „carieră de succes” pe care ne-o dorim cu toții. Prin construirea unei cariere de succes putem avea acces si la initierea unei afaceri.

Așa cum apelăm la specialiști atunci când vine vorba despre probleme de sănătate sau probleme financiare, la fel este necesar să fim în deplină cunoștință de cauză atunci când vine vorba de cariera noastra. Și primul pas în acest proces trebuie sa fie descoperirea adevăratelor motivații pentru anumite domenii profesionale. Tocmai de aceea, Evaluarea MAPP reprezintă un instrument absolut necesar în creionarea viitorului profesional.

Sursa: ejobs.ro

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare despre locuri de muncă, cariere, evaluarea MAPP vă rugăm să ne contactați.

Daca doresti sa descoperi  cum sa inveti mai usor si sa economisesti timpul tau pretios atunci cand inveti,

cursul CUM SĂ ÎNVEȚI MAI UȘOR este solutia pentru tine.

cum sa inveti mai usor De ce? Pentru ca cele 36 de lectii, au structurate tehnici si metode care te ajuta sa ti dezvolti stiluri si moduri diferite de invatare. Plecand de la alimentatie, cum sa transformi amanarea in actiune  si pana la ce fel de muzica sa asculti atunci cand inveti ai sa parcurgi in fiecare lectie tehnici si metode practice care te ajuta sa devii  usor si repede expert in orice domeniu doresti.

PROFITĂ ACUM DE ACEASTĂ OFERTĂ LIMITATĂ si cu doar 97 LEI poti sa descoperi

cum sa inveti mai usor.

Pentru informatii  si detalii suplimentare contactati-ne la email: ecursurionline@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.