AFACERI

cum sa inveti afaceri

Cand vă puneți întrebarea de ce să demarați o afacere pe cont propriu trebuie să gasiti și răspunsul adecvat la ea. Dacă răspunsul este nesigur și dacă singura dvs. motivatie este „pentru că nu se găsește de lucru” sau „pentru că șeful e insuportabil” sau „pentru că în felul acesta se câștigă mai mult”, să știți că sunteți departe de modul de a gandi al unui adevărat intreprinzător.

Un adevărat intreprinzător se lansează în afaceri pentru că este convins că poate veni pe piață cu un produs sau un serviciu mai bun sau mai ieftin, pentru că i-a cunoscut pe potențialii săi concurenți și a fost neplăcut impresionat de incompetența și lăcomia lor, pentru că vrea să ia în mâini cârma propriului său viitor și să nu o lase în seama altuia.

Înainte de a începe o afacere trebuie făcută o serioasă analiză a propriei persoane, a propriilor calități și defecte. Alaturi de persoana care conduce afacerea mai este tipul de afacere. Afaceri online, afaceri agricole, afaceri la domiciliu (afaceri de acasa), afaceri eco, afaceri MLM, afaceri in turism etc.

Sunteți în stare să lucrați sub presiune săptămâni întregi?

Sunteți foarte hotărât să porniți pe acest drum?

Cum ați reacționa dacă clienții nu v-ar plăti facturile mai mult de patru luni?

Sunteți dispus să îndepliniți, dacă e nevoie, orice funcție în cadrul firmei dvs. – adică să fiți și secretară, și curier, și simplu vânzător?

Aveți o rețea de contacte printre prieteni, cunoscuți sau foști colegi dispuși să vă dea o mână de ajutor?

Sunteți dispus să renuntați la week-end-uri pentru ca noua muncă vă absorbe total timpul pe care îl aveți la dispoziție?

Sunteți dispus să deveniți sclavul clienților dvs.?

Dacă vi se pare că intreprinzătorul este o persoană care lucrează unde vrea, cu cine vrea și cum vrea… lăsați-o baltă! Încercați mai bine să vă angajați undeva și învățați să vă transformați obiceiurile pentru a deveni intreprinzător.

Dacă vă hotărâți să intrați în afaceri, trebuie să vă definiți foarte bine trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor. Un prim pas este acela de a deveni mai întâi VANZĂTOR și apoi ANTREPRENOR. Trebuie să vă transformați în cel mai mare vânzător din lume , altfel totul este în zadar. În ziua de astăzi când începi o afacere pentru a avea succes trebuie să știi să realizezi contacte, să dobândești și să menții clienți. Transformați timpul vostru în aliat, citiți cărți de vânzări și urmați cursuri de vanzari pentru a deprinde abilitiăți de vânzător. Aceste aspecte duc afacerea ta spre o afacere de succes.

Cum să înveți să faci afaceri este strâns legată de cum să înveți să devii antreprenor (persoana care conduce si dezvoltă afacerea). Al doilea pas după ce ati deprins arta vanzarii este acela de a invăța cum să devii un antreprenor.

Pentru detalii  și informatii suplimentare despre cursuri de vanzari, cursuri de antreprenoriat, cursuri de afaceri va rugăm să ne contactați.

 

Daca doresti sa descoperi  cum sa inveti mai usor si sa economisesti timpul tau pretios atunci cand inveti,

cursul CUM SĂ ÎNVEȚI MAI UȘOR este solutia pentru tine.

cum sa inveti mai usor De ce? Pentru ca cele 36 de lectii, au structurate tehnici si metode care te ajuta sa ti dezvolti stiluri si moduri diferite de invatare. Plecand de la alimentatie, cum sa transformi amanarea in actiune  si pana la ce fel de muzica sa asculti atunci cand inveti ai sa parcurgi in fiecare lectie tehnici si metode practice care te ajuta sa devii  usor si repede expert in orice domeniu doresti.

PROFITĂ ACUM DE ACEASTĂ OFERTĂ LIMITATĂ si cu doar 97 LEI poti sa descoperi

cum sa inveti mai usor.

Pentru informatii  si detalii suplimentare contactati-ne la email: ecursurionline@gmail.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.