Cum Să Înveți Limbajul Trupului

Limbajul trupului influențează modul cum ne văd celelalte persoane, dar în același timp poate schimba și felul în care ne vedem noi ca într-o oglindă. O simplă strângere de mână, microgesturile și micro expresiile faciale intra in domeniul limbajului trupului (body luangage) si fac parte din viața noastră atunci când comunicăm. Suntem ființe umane și comunicarea face parte din activitatea noastră zilnică, iar limbajul trupului prin aprecieri și deductii ne transpun în fața celorlalți adevarata noastră personalitate.

Propriile noastre persoane sunt influențate de limbajul trupului propriu. Ne putem preface prin limbajul trupului astfel incat sa resusim sa ne influentam propriul comportament?

Cum arată mintile celor puternici față de cei slabi?

Persoanele puternice sunt mai încrezătoare, mai optimiste și au așteptări de a câștiga în orice fac. Dacă adopți poziții corporale care exprimă putere și dominanță nivelul hormonului testosteron creste și mental devenim mai puternici si încrezători.

Atenție la prezența pe care o dați posturii corporale și microexpresiilor faciale, deoarece trecerea de la sinceritate la minciună și aroganță se citește foarte ușor prin limbajul trupului. Aceasta o spun cei care fac cercetări în acest domeniu.

Trupurile noastre ne modifica mintile, mintile ne pot schimba comportamentul si comportamentul poate modifica rezultatul.  Amy Cuddy -social psychologist si cercetator in limbajul trupui

Dacă doriți câteva sugestii despre cum puteți să adoptați poziții de putere care să vă influențeze în anumite situații personale urmăriti acest videoclip

 

cititi carti sau urmați cursuri specifice de LIMBAJUL TRUPULUI si aplicati-le benefic în situații personale reale.

RETINETI! Limbajul trupului  si microexpresiile faciale arată cine suntetem cu adevărat!

 

 


 

, , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.