Despre Învățarea Accelerată

Ce înseamnă învățarea accelerată?

Termenul învățare accelerată înseamnă orice atitudine si abordare, orice tehnică sau metodă care permite facilitarea învățării și dobândirii de cunoștințe noi mai repede și mai ușor.

Învățarea accelerată își are originile in Bulgaria. La începutul anilor 1960 dr. Gheorghi Lozanov întreprinde studiile sale asupra sugestopediei (sugestologia).

240px-Lozanov_2008_at_Viktorsberg

Răspândirea sugestopediei (sugestologiei) în America  a dus la crearea a două curente in domeniul învățării accelerate.

1. Societatea pentru invățare si predare accelerata (Society for Accelerated Learning and Teaching – S.A.L.T.),  care și-a schimbat recent denumirea în Alianța Globală pentru Învățare (Global Alliance for Learning) creata de dr. W.J. Bancroft de la Universitatea din Toronto.

2. Superînvățare (Superlearning) Sheilla Ostrander si Lynn Schroeder, doi jurnaliști americani care au lucrat alături de Lozanov.

Ambele curente de-a lungul timpului au continuat să progreseze.

Atunci când abordăm învățarea accelerată este bine să nu ne limităm la un singur mod de abordare, ci să ne inspirăm din bogăția fiecăruia creând un program original care să fie puternic și eficient. Este ideal sa învățăm cum să învățăm, să aplicăm superînvățarea și stilurile de învățare metodic și practic în activitățile noastre.

Daca doresti sa descoperi  cum sa inveti mai usor si sa economisesti timpul tau pretios atunci cand inveti,

cursul CUM SĂ ÎNVEȚI MAI UȘOR este solutia pentru tine.

cum sa inveti mai usor De ce? Pentru ca cele 36 de lectii, au structurate tehnici si metode care te ajuta sa ti dezvolti stiluri si moduri diferite de invatare. Plecand de la alimentatie, cum sa transformi amanarea in actiune  si pana la ce fel de muzica sa asculti atunci cand inveti ai sa parcurgi in fiecare lectie tehnici si metode practice care te ajuta sa devii  usor si repede expert in orice domeniu doresti.

PROFITĂ ACUM DE ACEASTĂ OFERTĂ LIMITATĂ si cu doar 97 LEI poti sa descoperi

cum sa inveti mai usor.

Pentru informatii  si detalii suplimentare contactati-ne la email: ecursurionline@gmail.com

, , , , ,

Navigare în articol

Un comentariu la „Despre Învățarea Accelerată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.